Насолоджуйтесь повнотою смаку кави завдяки альтернативному способу заварювання кави.
Для смачної кави Вам знадобиться:
зерна Jacobs Expertenröstung Crema ;
воронка V60 з паперовим фільтром;
700 мл води (пропорція кави до води має бути приблизно 1:16) - цього вистачить на 4 чашки запашного напою;
і … трішки розрахунку.
01 |
налаштуйте дрібний помел зерен; |
02 |
температура води для заварювання кави має бути 95 градусів; |
03 |
встановіть паперовий фільтр у воронку; |
04 |
змочіть фільтр гарячою водою; |
05 |
засипте мелену каву до фільтра; |
06 |
круговими рухами повільно вливайте воду до воронки; |
|
Після вливання води дайте напою настоятися протягом 2-3 хвилин. Нарешті розлийте по чашках та насолоджуйтеся неперевершеним Аромоксамитом кавових зерен. |
|
Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung! |