V60

Насолоджуйтесь повнотою смаку кави завдяки альтернативному способу заварювання кави.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Для смачної кави Вам знадобиться:

  • зерна Jacobs Expertenröstung Crema ;

  • воронка V60 з паперовим фільтром;

  • 700 мл води (пропорція кави до води має бути приблизно 1:16) - цього вистачить на 4 чашки запашного напою;

  • і … трішки розрахунку.

ПРИГОТУВАННЯ

01

налаштуйте дрібний помел зерен;

02

температура води для заварювання кави має бути 95 градусів;

03

встановіть паперовий фільтр у воронку;

04

змочіть фільтр гарячою водою;

05

засипте мелену каву до фільтра;

06

круговими рухами повільно вливайте воду до воронки;

 

Після вливання води дайте напою настоятися протягом 2-3 хвилин. Нарешті розлийте по чашках та насолоджуйтеся неперевершеним Аромоксамитом кавових зерен.

 

Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!