КАВОВА МАЙСТЕРНІСТЬ

ВІД КАВОВОГО ДЕРЕВЦЯ ДО ВАШОЇ ЧАШКИ

Чи знаєте ви, що кава росте на деревах? Все починається з вічнозеленого кавового дерева та дорогоцінних червоних ягід, які ростуть на ньому. Кавові дерева культивують приблизно в 70-ти країнах світу, в тропічних і субтропічних регіонах. Ще трохи цікавих фактів:

– Кавове дерево любить теплий вологий клімат і температуру 17-23°C, рясні дощі та родючий ґрунт.

– Існує понад 60 різних сортів кави, але найбільше культивують арабіку та робусту. Арабіка відома своїми вишуканими солодкими нотками, в той час як зерна робусти, як правило, відрізняються пікантною гірчинкою.

– Квіти кави трохи схожі на квіти жасмину зі схожим ароматом і білим кольором.

ЦІКАВІ ФАКТИ

Чи знаєте ви, що кава росте на деревах? Все починається з вічнозеленого кавового дерева та дорогоцінних червоних ягід, які ростуть на ньому. Кавові дерева культивують приблизно в 70-ти країнах світу, в тропічних і субтропічних регіонах. Ще трохи цікавих фактів:

Кавове дерево любить теплий вологий клімат і температуру 17-23°C, рясні дощі та родючий ґрунт

Існує понад 60 різних сортів кави, але найбільше культивують арабіку та робусту. Арабіка відома своїми вишуканими солодкими нотками, в той час як зерна робусти, як правило, відрізняються пікантною гірчинкою.

Квіти кави трохи схожі на квіти жасмину зі схожим ароматом і білим кольором.

МАЙСТЕРНІСТЬ, ПЕРЕВІРЕНА ЧАСОМ

Чи задумувались Ви колись, як зерно перетворюється на чашку запашної кави? Турботливо зібрані кавові зерна обережно миють, висушують, потім сортують, відбираючи найкращі, і створюють неповторну смакову композицію, з індивідуальним характером, що знайде відгук у серці кожного поціновувача кави.

 

 

ЗЕРНА, ОБСМАЖЕНІ З ЛЮБОВ’Ю

Ми обсмажуємо зерна, щоб розкрити аромати природніх олій та чудову глибину смаку, що міститься в ньому

В середньому обсмаження триває 12 хвилин

Під час смаження зерна піддаються впливу температур від 200° до 250° C, що допомагає розкрити аромат кави Jacobs.

Чи знаєте ви, що необсмажені зерна важать більше, ніж обсмажені? Це тому, що волога випаровується із зерен під часпроцесу  обсмажування

ВАША ІДЕАЛЬНА ЧАШКА КАВИ

Існує безліч методів заварювання кави. Кожен може знайти щось на свій смак. Але як би ви не хотіли наповнити свою чашку, ось кілька перевірених способів щоразу створювати досконалість.

КАВА JACOBS

КАВА НА БУДЬ-ЯКИЙ СМАК