SPICY MASALA COFFEE

Не вистачає пряних емоцій? - Дістаємо спеції та готуємо кавову масалу! Запашний індійський рецепт на основі кави додасть магічного аромату та змусить повірити у дива навіть циніка!

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Розчинна кава Jacobs Monarch – 1 чайна ложка (2 г)
  • Гаряча вода – 250 мл
  • Молоко – 50 мл
  • Згущене молоко – 40 г
  • Запашні спеції: кориця, кардамон, мускатний горіх, ціла гвоздика, червоний перець та імбир
  • за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

01

Каву, згущене молоко та спеції обережно заливаємо гарячою, як вогонь у каміні, водою в улюбленій чашці. Ретельно перемішуємо.

02

За бажанням окремо збиваємо молоко до утворення пінки та додаємо до отриманої запашної кави.

03

Вуаля! Ваша вогненно-аромоксамитова кава масала готова! Тепло та енергія водночас.

 

Відкрий святкову магію аромоксамиту з Jacobs Monarch!