У кожного дня може бути солодкий початок. Відкрийте для себе нові можливості та приготуйте Latte Macchiato вдома!
60 мл молока високої жирності;
18г зерен темного обсмаження Jacobs Expertenröstung Espresso;
і … трішки натхнення.
01 |
інтенсивно збивайте молоко до утворення пишної пінки; |
02 |
засипте зерна Jacobs Expertenröstung Espresso до вашої каво-машини; |
03 |
оберіть дрібний помел; |
04 |
приготуйте шот еспресо; |
05 |
обережно додайте еспресо до молочної пінки, спостерігайте, як утворюються три прошарки. |
|
Ваш неперевершений Latte Macсhiato готовий! Насолоджуйтеся повільними ковтками смаком справжнього кавового шедевру. |
|
Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung! |
|
оКорисна порада: Щоб молоко для вашого Late Macсhiato краще збилося у пінку, наповніть чашку для збивання молока (вона називається «пітчер») трішки більше, ніж на половину. |