LATTE MACCHIATO

У кожного дня може бути солодкий початок. Відкрийте для себе нові можливості та приготуйте Latte Macchiato вдома!

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 60 мл молока високої жирності;

  • 18г зерен темного обсмаження Jacobs Expertenröstung Espresso;

  • і … трішки натхнення.

ПРИГОТУВАННЯ

01

інтенсивно збивайте молоко до утворення пишної пінки;

02

засипте зерна Jacobs Expertenröstung Espresso до вашої каво-машини;

03

оберіть дрібний помел;

04

приготуйте шот еспресо;

05

обережно додайте еспресо до молочної пінки, спостерігайте, як утворюються три прошарки.

 

Ваш неперевершений Latte Macсhiato готовий! Насолоджуйтеся повільними ковтками смаком справжнього кавового шедевру.

 

Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!

 

оКорисна порада:

Щоб молоко для вашого Late Macсhiato краще збилося у пінку, наповніть чашку для збивання молока (вона називається «пітчер») трішки більше, ніж на половину.