Кава в кемексі – простий, але водночас магічний рецепт приготування кави, який дозволяє отримати смачний та насичений напій.
6 столових ложок кави Jacobs Expertenröstung Crema;
Ваш кемекс з паперовим фільтром;
700 мл води (пропорція кави до води приблизно 1:16) - Ви зможете заварити 4 чашки запашної кави;
і … трішки терпіння.
01 |
налаштуйте грубий помел зерен; |
02 |
встановіть паперовий фільтр у воронку; |
03 |
дайте воді закипіти та охолонути до 95 градусів; |
04 |
змочіть фільтр гарячою водою; |
05 |
засипте мелену каву до фільтра; |
06 |
повільно та обережно наливайте воду до кемексу. Стежте, щоб не утворювалися бульбашки. |
|
4 хвилини, і ваша ідеальна кава у кемексі готова! З кожним ковтком пізнавайте повноту смаку та насолоджуйтесь неперевершеним Аромоксамитом. |
|
Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung! |