КЕМЕКС

Кава в кемексі – простий, але водночас магічний рецепт приготування кави, який дозволяє отримати смачний та насичений напій.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 6 столових ложок кави Jacobs Expertenröstung Crema;

  • Ваш кемекс з паперовим фільтром;

  • 700 мл води (пропорція кави до води приблизно 1:16) - Ви зможете заварити 4 чашки запашної кави;

  •  і … трішки терпіння.

ПРИГОТУВАННЯ

01

налаштуйте грубий помел зерен;

02

встановіть паперовий фільтр у воронку;

03

дайте воді закипіти та охолонути до 95 градусів;

04

змочіть фільтр гарячою водою;

05

засипте мелену каву до фільтра;

06

повільно та обережно наливайте воду до кемексу. Стежте, щоб не утворювалися бульбашки.

 

4 хвилини, і ваша ідеальна кава у кемексі готова! З кожним ковтком пізнавайте повноту смаку та насолоджуйтесь неперевершеним Аромоксамитом.

 

Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!