Спробуйте приготувати еспресо в кавомашині та відчуйте себе справжнім бариста!
01 |
налаштуйте помел кави до розміру цукрових гранул. Для одного шоту еспресо знадобиться 14-22г меленої кави |
02 |
засипте порцію меленої кави до портафільтра |
03 |
далі – темпінг. Мелену каву треба утрамбувати у портафільтрі, щоб сформувалася щільна кавова «таблетка». Це важливо для рівномірної екстракції; |
04 |
встановіть портафільтр у кавову машину та почніть пропускати гарячу воду крізь шар кави. Цей процес триває до 30 секунд. Ваш неймовірний еспресо готовий! Насолоджуйтеся його неперевершеним Аромоксамитом. Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung! |