КАВОМАШИНА

Спробуйте приготувати еспресо в кавомашині та відчуйте себе справжнім бариста!

Для смачної кави Вам знадобиться:

  • зерна темного обсмаження Jacobs Expertenröstung Espresso
  • власне - ваша кавова машина
  • вода (найкраща пропорція кави до води 1:2)
  • і … трішечки експериментаторського настрою

КРОКИ ПРИГОТУВАННЯ

01

налаштуйте помел кави до розміру цукрових гранул. Для одного шоту еспресо знадобиться 14-22г меленої кави

02

засипте порцію меленої кави до портафільтра

03

далі – темпінг. Мелену каву треба утрамбувати у портафільтрі, щоб сформувалася щільна кавова «таблетка». Це важливо для рівномірної екстракції;

04

встановіть портафільтр у кавову машину та почніть пропускати гарячу воду крізь шар кави. Цей процес триває до 30 секунд. Ваш неймовірний еспресо готовий! Насолоджуйтеся його неперевершеним Аромоксамитом. Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!