Хто сказав: кава – це не десерт? Зараз ми, руйнівники кавових міфів, з легкістю вас переконаємо!
01 |
Готуємо класичну каву з неповторним аромоксамитом: заливаємо каву гарячою водою. |
02 |
У блендері ретельно збиваємо каву, молоко. Будьте уважні – лише 1 кубик льоду та 2 шоколадних печива до утворення однорідної - смачної кави з апетитною пінкою. |
03 |
Обираємо улюблену прозору чашку , легко та з посмішкою додаємо ще 3 кубики льоду та вливаємо отримане Фрапе. |
04 |
А тепер 1 печиво подрібнюємо та додаємо до кави, а ось інше – додаємо цілим поверх пінки. |
05 |
Насолоджуємося кавою та десертом водночас! Заряди каву холодом та смакуй з Jacobs Monarch! |