COOKIE COFFEE

Хто сказав: кава – це не десерт? Зараз ми, руйнівники кавових міфів, з легкістю вас переконаємо!

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Розчинна кава Jacobs Monarch – 1 чайна ложка (2 г)
  • Гаряча вода – 30 мл
  • Молоко – 100 мл
  • Шоколадне печиво – 4 шт
  • Лід – 3-4 кубики
  • Цукор – за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

01

Готуємо класичну каву з неповторним аромоксамитом: заливаємо каву гарячою водою.

02

У блендері ретельно збиваємо каву, молоко. Будьте уважні – лише 1 кубик льоду та 2 шоколадних печива до утворення однорідної - смачної кави з апетитною пінкою.

03

Обираємо улюблену прозору чашку , легко та з посмішкою додаємо ще 3 кубики льоду та вливаємо отримане Фрапе.

04

А тепер 1 печиво подрібнюємо та додаємо до кави, а ось інше – додаємо цілим поверх пінки.

05

Насолоджуємося кавою та десертом водночас! Заряди каву холодом та смакуй з Jacobs Monarch!