CHOCO LOVE COFFEE

Що може бути кращим за каву і шоколад? Тільки їхнє ідеальне поєднання.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Розчинна кава Jacobs Monarch — 1 чайна ложка (2 г)
  • Гаряча вода - 30 мл
  • Волоський горіх (очищений, перемелений)— 10 г
  • Молоко — 200 мл
  • Шоколадно-горіхова паста — 30 г

ПРИГОТУВАННЯ

01

Готуємо розчинну каву Jacobs Monarch із неповторним Аромоксамитом: заливаємо чайну ложку кави водою, гарячою, наче тропічне сонце какао-плантацій.

02

Далі — у невеличкій ємкості перемішуємо молоко з шоколадно-горіховою пастою, додаємо попередньо перемелений волоський горіх. Підігріваємо на повільному вогні, але до кипіння не доводимо.

03

Отриману запашну суміш вливаємо до улюбленої чашки, додаємо каву. Смакуємо з піднесеним настроєм та солодкими думками.

 

Створи романтичну атмосферу разом із Аромоксамитом кави Jacobs Monarch!