APPLE PIE COFFEE

Яблучний пиріг чудово смакує з кавою, правда? А уявіть, якби його можна було не тільки їсти, але й пити.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Розчинна кава Jacobs Monarch — 1,5 чайні ложки (3 г)
  • Яблучний сік — 200 мл
  • Карамельний сироп — 15 мл
  • Мед — 15 мл
  • Кориця (мелена) — дрібка
  • Мелений імбир — дрібка
  • Гвоздика
  • Родзинки — 10 шт

ПРИГОТУВАННЯ

01

Попередньо промиваємо та пропарюємо родзинки.

02

У невелику ємність додаємо розчинну каву Jacobs Monarch, карамельний сироп, мед, родзинки та спеції, заливаємо яблучним соком і варимо на повільному, як осінній вечір, вогні, але не доводимо до кипіння. Перед самим кипінням знімаємо з вогню, ретельно перемішуємо

03

Отриману каву вливаємо в улюблену чашку.

04

Останній штрих — скибочка запашного свіжого яблучка для прикраси. І тепер найголовніше: заплющуємо очі, мріємо та насолоджуємося!

 

Відкрий магію осені з Аромоксамитом кави Jacobs Monarch!