Яблучний пиріг чудово смакує з кавою, правда? А уявіть, якби його можна було не тільки їсти, але й пити.
01 |
Попередньо промиваємо та пропарюємо родзинки. |
02 |
У невелику ємність додаємо розчинну каву Jacobs Monarch, карамельний сироп, мед, родзинки та спеції, заливаємо яблучним соком і варимо на повільному, як осінній вечір, вогні, але не доводимо до кипіння. Перед самим кипінням знімаємо з вогню, ретельно перемішуємо |
03 |
Отриману каву вливаємо в улюблену чашку. |
04 |
Останній штрих — скибочка запашного свіжого яблучка для прикраси. І тепер найголовніше: заплющуємо очі, мріємо та насолоджуємося! |
|
Відкрий магію осені з Аромоксамитом кави Jacobs Monarch! |