Насолоджуйтесь повнотою смаку кави завдяки альтернативному способу заварювання кави.
Для смачної кави Вам знадобиться:
- зерна Jacobs Expertenröstung Crema ;
- воронка V60 з паперовим фільтром;
- 700 мл води (пропорція кави до води має бути приблизно 1:16) - цього вистачить на 4 чашки запашного напою;
- і … трішки розрахунку.
налаштуйте дрібний помел зерен;
температура води для заварювання кави має бути 95 градусів;
встановіть паперовий фільтр у воронку;
змочіть фільтр гарячою водою;
засипте мелену каву до фільтра;
круговими рухами повільно вливайте воду до воронки;
Після вливання води дайте напою настоятися протягом 2-3 хвилин.
Нарешті розлийте по чашках та насолоджуйтеся неперевершеним Аромоксамитом кавових зерен.
Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!