SPICY MASALA COFFEE

Не вистачає пряних емоцій? - Дістаємо спеції та готуємо кавову масалу! Запашний індійський рецепт на основі кави додасть магічного аромату та змусить повірити у дива навіть циніка!

Інгредієнти:

- Розчинна кава Jacobs Monarch – 1 чайна ложка (2 г)
- Гаряча вода – 250 мл
- Молоко – 50 мл
- Згущене молоко – 40 г
- Запашні спеції: кориця, кардамон, мускатний горіх, ціла гвоздика, червоний перець та імбир – за смаком

Приготування

1

Каву, згущене молоко та спеції обережно заливаємо гарячою, як вогонь у каміні, водою в улюбленій чашці. Ретельно перемішуємо.

2

За бажанням окремо збиваємо молоко до утворення пінки та додаємо до отриманої запашної кави.

3

Вуаля! Ваша вогненно-аромоксамитова кава масала готова! Тепло та енергія водночас.

Відкрий святкову магію аромоксамиту з Jacobs Monarch!