МОКА ПОТ

Почніть день з неперевершеної кави у вас вдома. Спробуйте заварити запашну каву у гейзерній кавоварці, яку ще називають мока пот.

Для смачної кави Вам знадобиться:

- 18г зерен Jacobs Expertenröstung Crema;

- власне - ваша кавова машина;

- 120 мл води;

- і … трішки магії.

Кроки приготування

1

перемелюючи кавові зерна, оберіть дрібний помел;

2

засипте мелену каву до фільтру кавоварки;

3

налийте холодну воду до кавоварки. Вода має доходити до рівня клапану;

4

зберіть кавоварку;

5

готуйте каву на повільному вогні, доки кавова пінка не стане кольору світлого меду.

Ваша кава з мока пот готова! Обережно перелийте до улюбленої чашки, насолоджуйтеся.

З кожною краплею відчуйте неперевершений Аромоксамит свіжозвареної кави, приготованої у мока пот.

Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!

6

додайте еспресо до гарячої води.

Ваш неймовірний Long Black готовий!

З кожною його краплею відчуйте неперевершений Аромоксамит свіжозвареної кави - аромат таємничих історій та захопливих зустрічей.

Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!