LATTE MACCHIATO

У кожного дня може бути солодкий початок. Відкрийте для себе нові можливості та приготуйте Latte Macchiato вдома!

Для смачної кави Вам знадобиться:

- 60 мл молока високої жирності;

- 18г зерен темного обсмаження Jacobs Expertenröstung Espresso;

- і … трішки натхнення.

Кроки приготування

1

інтенсивно збивайте молоко до утворення пишної пінки;

2

засипте зерна Jacobs Expertenröstung Espresso до вашої каво-машини;

3

оберіть дрібний помел;

4

приготуйте шот еспресо;

5

обережно додайте еспресо до молочної пінки, спостерігайте, як утворюються три прошарки.

Ваш неперевершений Latte Macсhiato готовий!

Насолоджуйтеся повільними ковтками смаком справжнього кавового шедевру.

Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!

Корисна порада:

Щоб молоко для вашого Late Macсhiato краще збилося у пінку, наповніть чашку для збивання молока (вона називається «пітчер») трішки більше, ніж на половину.