У кожного дня може бути солодкий початок. Відкрийте для себе нові можливості та приготуйте Latte Macchiato вдома!
- 60 мл молока високої жирності;
- 18г зерен темного обсмаження Jacobs Expertenröstung Espresso;
- і … трішки натхнення.
інтенсивно збивайте молоко до утворення пишної пінки;
засипте зерна Jacobs Expertenröstung Espresso до вашої каво-машини;
оберіть дрібний помел;
приготуйте шот еспресо;
обережно додайте еспресо до молочної пінки, спостерігайте, як утворюються три прошарки.
Ваш неперевершений Latte Macсhiato готовий!
Насолоджуйтеся повільними ковтками смаком справжнього кавового шедевру.
Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!
Корисна порада:
Щоб молоко для вашого Late Macсhiato краще збилося у пінку, наповніть чашку для збивання молока (вона називається «пітчер») трішки більше, ніж на половину.