КЕМЕКС

Кава в кемексі – простий, але водночас магічний рецепт приготування кави, який дозволяє отримати смачний та насичений напій.

Для смачної кави Вам знадобиться:

- 6 столових ложок кави Jacobs Expertenröstung Crema;

- Ваш кемекс з паперовим фільтром;

- 700 мл води (пропорція кави до води приблизно 1:16) - Ви зможете заварити 4 чашки запашної кави;

- і … трішки терпіння.

Кроки приготування

1

налаштуйте грубий помел зерен;

2

встановіть паперовий фільтр у воронку;

3

дайте воді закипіти та охолонути до 95 градусів;

4

змочіть фільтр гарячою водою;

5

засипте мелену каву до фільтра;

6

повільно та обережно наливайте воду до кемексу. Стежте, щоб не утворювалися бульбашки.

4 хвилини, і ваша ідеальна кава у кемексі готова!

З кожним ковтком пізнавайте повноту смаку та насолоджуйтесь неперевершеним Аромоксамитом.

Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!