Кава в кемексі – простий, але водночас магічний рецепт приготування кави, який дозволяє отримати смачний та насичений напій.
- 6 столових ложок кави Jacobs Expertenröstung Crema;
- Ваш кемекс з паперовим фільтром;
- 700 мл води (пропорція кави до води приблизно 1:16) - Ви зможете заварити 4 чашки запашної кави;
- і … трішки терпіння.
налаштуйте грубий помел зерен;
встановіть паперовий фільтр у воронку;
дайте воді закипіти та охолонути до 95 градусів;
змочіть фільтр гарячою водою;
засипте мелену каву до фільтра;
повільно та обережно наливайте воду до кемексу. Стежте, щоб не утворювалися бульбашки.
4 хвилини, і ваша ідеальна кава у кемексі готова!
З кожним ковтком пізнавайте повноту смаку та насолоджуйтесь неперевершеним Аромоксамитом.
Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!