Чи не найпопулярніша кава після еспресо та американо. А як вам такий ще й літній варіант з льодом?
- Розчинна кава Jacobs Monarch – 1 чайна ложка (2 г)
- Гаряча вода – 30 мл
- Холодне молоко – 100 мл
- Лід – 3-4 кубики
- Цукор та кориця – за смаком
Готуємо класичну каву з неповторним аромоксамитом: заливаємо каву гарячою водою, додаємо цукор за бажанням.
За допомогою зпінювача збиваємо молоко до утворення ніжної пінки.
Обираємо прозору чашку, вправно вкидаємо кубики з льодом.
Зверху повільно наливаємо приготовану каву та додаємо молоко збите до густої піни.
Прикрашаємо запашною корицею та насолоджуємося вишуканою класичною кавою з льодом.
Заряди каву холодом та смакуй з Jacobs Monarch!