Спека така, що хочеться проковтнути айсберг? У нас є дещо смачніше! Холодна наче полюс кава Глясе! Приготуємо?
- Розчинна кава Jacobs Monarch – 1 чайна ложка (2 г)
- Гаряча вода – 30 мл
- Холодне молоко – 100 мл
- Лід – 3-4 кубики
- Ванільне морозиво – 1 кулька
- Цукор – за смаком
Готуємо класичну каву з неповторним аромоксамитом: заливаємо каву гарячою водою, додаємо цукор за бажанням.
Обираємо елегантну прозору чашку, влучним рухом професійного бармена закидаємо кубики з льодом, додаємо молока.
Різко, як тореадор, вливаємо каву, зверху обережно додаємо кульку ванільного морозива.
Насолоджуємось, уявляючи іспанські ландшафти.
Заряди каву холодом та смакуй з Jacobs Monarch!