COOKIE COFFEE

Хто сказав: кава – це не десерт? Зараз ми, руйнівники кавових міфів, з легкістю вас переконаємо!

Інгредієнти:

- Розчинна кава Jacobs Monarch – 1 чайна ложка (2 г)
- Гаряча вода – 30 мл
- Молоко – 100 мл
- Шоколадне печиво – 4 шт
- Лід – 3-4 кубики
- Цукор – за смаком

Приготування

1

Готуємо класичну каву з неповторним аромоксамитом: заливаємо каву гарячою водою.

2

У блендері ретельно збиваємо каву, молоко. Будьте уважні – лише 1 кубик льоду та 2 шоколадних печива до утворення однорідної - смачної кави з апетитною пінкою.

3

Обираємо улюблену прозору чашку , легко та з посмішкою додаємо ще 3 кубики льоду та вливаємо отримане Фрапе.

4

А тепер 1 печиво подрібнюємо та додаємо до кави, а ось інше – додаємо цілим поверх пінки.

5

Насолоджуємося кавою та десертом водночас!

Заряди каву холодом та смакуй з Jacobs Monarch!