Хто сказав: кава – це не десерт? Зараз ми, руйнівники кавових міфів, з легкістю вас переконаємо!
- Розчинна кава Jacobs Monarch – 1 чайна ложка (2 г)
- Гаряча вода – 30 мл
- Молоко – 100 мл
- Шоколадне печиво – 4 шт
- Лід – 3-4 кубики
- Цукор – за смаком
Готуємо класичну каву з неповторним аромоксамитом: заливаємо каву гарячою водою.
У блендері ретельно збиваємо каву, молоко. Будьте уважні – лише 1 кубик льоду та 2 шоколадних печива до утворення однорідної - смачної кави з апетитною пінкою.
Обираємо улюблену прозору чашку , легко та з посмішкою додаємо ще 3 кубики льоду та вливаємо отримане Фрапе.
А тепер 1 печиво подрібнюємо та додаємо до кави, а ось інше – додаємо цілим поверх пінки.
Насолоджуємося кавою та десертом водночас!
Заряди каву холодом та смакуй з Jacobs Monarch!