КОЛД БРЮ

Ви готові перевернути своє уявлення про каву?

Для смачної кави Вам знадобиться:

- зерна Jacobs Expertenstung Crema – 80г

- 800 мл води

- френч-прес

- і … трішечки терпіння.

Кроки приготування

1

налаштуйте грубий помел кави;

2

перемелену каву засипте до френч-пресу;

3

залийте холодною чистою водою;

4

перемішайте каву;

5

дайте напою настоятися у прохолодному місці протягом 12 годин;

6

повільно натисніть на поршень френч-пресу;

7

через паперовий фільтр перелийте запашний напій до чашок.

Ваш неймовірний колд брю готовий! Напій буде достатньо концентрованим. Тому можна додати води за смаком або декілька кубиків льоду.

Насолоджуйтеся Аромоксамитом улюбеної кави навіть у холодному вигляді. Досліджуйте нові кавові горизонти разом з Jacobs.

Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!