Важко уявити каву на вигляд, як джміль? Розкриваємо таємницю - якщо додати апельсиновий сік, то це стає реальністю. Бажаєте спробувати? – Тоді починаємо готувати!
- Розчинна кава Jacobs Monarch – 1 чайна ложка (2 г)
- Гаряча вода – 30 мл
- Апельсиновий сік – 100 мл
- Лід – 3-4 кубики
- Свіжий апельсин – 1 скибочка
- Цукор – за смаком
Готуємо класичну каву з неповторним аромоксамитом: заливаємо каву гарячою водою.
Беремо вишукану чашку, елегантним рухом вправно наповнюємо її кубиками льоду та наливаємо сік.
Після цього повільно вливаємо каву, розмішуємо, прикрашаємо скибочкою справжнього апельсину.
Останній штрих – фотографуємо отриманий шедевр та викладаємо в Інстаграм, та нарешті насолоджуємося.
Заряди каву холодом та смакуй з Jacobs Monarch!