Спробуйте приготувати еспресо в кавомашині та відчуйте себе справжнім бариста!
- зерна темного обсмаження Jacobs Expertenröstung Espresso;
- власне - ваша кавова машина;
- вода (найкраща пропорція кави до води 1:2);
- і … трішечки експериментаторського настрою
налаштуйте помел кави до розміру цукрових гранул. Для одного шоту еспресо знадобиться 14-22г меленої кави;
засипте порцію меленої кави до портафільтра;
далі – темпінг. Мелену каву треба утрамбувати у портафільтрі, щоб сформувалася щільна кавова «таблетка». Це важливо для рівномірної екстракції;
встановіть портафільтр у кавову машину та почніть пропускати гарячу воду крізь шар кави. Цей процес триває до 30 секунд.
Ваш неймовірний еспресо готовий! Насолоджуйтеся його неперевершеним Аромоксамитом.
Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!