КАВОМАШИНА

Спробуйте приготувати еспресо в кавомашині та відчуйте себе справжнім бариста!

Для смачної кави Вам знадобиться:

- зерна темного обсмаження Jacobs Expertenröstung Espresso;

- власне - ваша кавова машина;

- вода (найкраща пропорція кави до води 1:2);

- і … трішечки експериментаторського настрою

Кроки приготування

1

налаштуйте помел кави до розміру цукрових гранул. Для одного шоту еспресо знадобиться 14-22г меленої кави;

2

засипте порцію меленої кави до портафільтра;

3

далі – темпінг. Мелену каву треба утрамбувати у портафільтрі, щоб сформувалася щільна кавова «таблетка». Це важливо для рівномірної екстракції;

4

встановіть портафільтр у кавову машину та почніть пропускати гарячу воду крізь шар кави. Цей процес триває до 30 секунд.

Ваш неймовірний еспресо готовий! Насолоджуйтеся його неперевершеним Аромоксамитом.

Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!