КАВОМАШИНА

Спробуйте приготувати еспресо в кавомашині та відчуйте себе справжнім бариста!

ІНГРЕДІЄНТИ

  • зерна темного обсмаження Jacobs Expertenröstung Espresso
  • власне - ваша кавова машина
  • вода (найкраща пропорція кави до води 1:2)
  • і … трішечки експериментаторського настрою

КРОКИ

  1. 01

    налаштуйте помел кави до розміру цукрових гранул. Для одного шоту еспресо знадобиться 14-22г меленої кави

  2. 02

    засипте порцію меленої кави до портафільтра

  3. 03

    далі – темпінг. Мелену каву треба утрамбувати у портафільтрі, щоб сформувалася щільна кавова «таблетка». Це важливо для рівномірної екстракції;

  4. 04

    приготуйте шот еспресо;

  5. 05

    підігрійте 120мл води;

  6. 06

    додайте еспресо до гарячої води.

  7. 07

    встановіть портафільтр у кавову машину та почніть пропускати гарячу воду крізь шар кави. Цей процес триває до 30 секунд. Ваш неймовірний еспресо готовий! Насолоджуйтеся його неперевершеним Аромоксамитом. Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!