Спробуйте приготувати еспресо в кавомашині та відчуйте себе справжнім бариста!
налаштуйте помел кави до розміру цукрових гранул. Для одного шоту еспресо знадобиться 14-22г меленої кави
засипте порцію меленої кави до портафільтра
далі – темпінг. Мелену каву треба утрамбувати у портафільтрі, щоб сформувалася щільна кавова «таблетка». Це важливо для рівномірної екстракції;
приготуйте шот еспресо;
підігрійте 120мл води;
додайте еспресо до гарячої води.
встановіть портафільтр у кавову машину та почніть пропускати гарячу воду крізь шар кави. Цей процес триває до 30 секунд. Ваш неймовірний еспресо готовий! Насолоджуйтеся його неперевершеним Аромоксамитом. Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!